Keittiön välitila

Yksilöllinen vaihtoehto ja asukkaidensa näköinen keittiö.

Paljon kuva- ja kuviovaihtoehtoja keittiön välitilaan joista voitte valita mieleisenne tai vahtoehtoisesti voimme tehdä välitilalevyn omasta kuvastanne tarkistettuamme kuvan riittävän tarkkuuden suurennokseen. Rajaukset ja kuvankäsittelyn saatte myös meiltä.

Välitilalevy on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin päivittäiset puhdistukset. Pienet roiskeet eivät näy pinnassa eivätkä valaisimet ja ikkunat peilaa pinnasta kuten kiiltävällä lasilla helposti käy.

Välitilalevy omasta kuvasta tai Decotekin kuva-arkistosta, jotka ovat pääosin Tomi Ahosen kuvaamia. ”Lähtökohtani valokuvauksessa on kuvien soveltuvuus sisustukseen, aurinkoinen tai muuten sopiva tunnelma eri kohteisiin”

Jos haluat tilata tuoteen, kuljetuspalvelu toimittaa sen kotiovellesi.

Meiltä myös valaistusratkaisu keittiön välitilaan. Hyväksi osoittautuneet valaisinjärjestelmät toimivat erittäin hyvin kuvallisten välitilojen kanssa. Tehokas led-valaisin hyvällä väritoistokyvyllä ja himmennyksellä.  Valaisee kuvallisen välitilan lisäksi myös keittiön työtasot tehokkaasti ja miellyttävästi eri valaistusolosuhteiden mukaan.

Halutessa asennamme tuoteet asiakkaalle, tai vaikkapa koko keittiön.

Asennustöistä 40% kotitalousvähennys.

Ideoita välitilaan

Panoraamakuvia keittiön välitilaan

Täällä otos kuvatarjonnasta. Voit myös kysellä lisää mahdollisia vaihtoehtoja jos näistä ei löydy etsimääsi.